Nytårsaften
0
0
0
0
Dage
0
0
Timer
0
0
Min
0
0
Sec
Kontakt
Log In
Hjem/Sortiment

Fyrværkeri pakker fra Krudt24

I fyrværkeripakkerne finder du fontæner, men de er ikke af den slags, der er lavet af vand. Fontænen placeres direkte på jorden, og når de antændes, sprøjter de en tyk stråle af krudt, glimt og gnister ud og medfører forhåbentligt flere begejstrede udbrud fra tilskuerne. En fontæne larmer ikke lige så meget som raketter og batterier, og deres rækkevidde er ikke stor i højde eller omkreds. I stedet kan du stå og nyde det smukke syn i lang tid og til den hvislende lyd, som minder om én kæmpe stjernekaster. Vi anbefaler dog ikke, at du forsøger at skrive dit eget navn i luften med den. Bomberør med slag i.

Bomberørene skal ikke forveksles med de mere harmløse konfettirør, som kan bruges indendørs. I bomberør er der nemlig saft og kraft i, når 5 stk. meget kraftige bomber skyder ud af røret med en kort pause imellem hver. Hvis du forholdsvis hurtigt vil fyre noget smukt krudt op i luften for at holde gang i det store nytårsshow kl. 24, er bomberørene lige sagen.
De bedste batterier pakket i et komplet sortiment
Batterierne fås i mange forskellige størrelser og flere typer. Krudt24s fyrværkeripakker indeholder en god blanding af ”almindelige”, klassiske batterier, trappebatterier, viftebatterier og fontænebatterier. Hvis du gerne vil variere dit eget nytårsshow med flotte effekter og farver, giver krudt24s fyrværkeripakker dig gode muligheder for dette.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Titel

Kurv

Go to Top